Previous
Next

Želite li raditi u poljoprivredi?

Za rad na poljoprivrednom imanju, uglavnom u proizvodnji povrća, tražimo iskusnu radnu snagu. Radi se o sezonskim poslovima, možete cijelu sezonu (do početka zime), ali postoji i mogućnost dobivanja stalnog zaposlenja.

Radi se o običnim poljoprivrednim poslovima uzgoja povrća, vani na njivi, rad u stakleniku ili rad u halama za pakiranje povrća. Prijaviti se mogu svi zainteresirani koji smatraju da su fizički sposobni za ove poslove. Nije potrebno neko predznanje. Optimalna dob je od 25 do 50 godina.

Prednost je ako imate iskustva s poljoprivrednim strojevima i vozački ispit te iskustvo u poljoprivredi, ali nije uvjet. Radnici koji su završili neku poljoprivrednu školu mogu očekivati i bolju satnicu. Prijaviti se mogu i bračni parovi. Smještaj je osiguran. Sve detalje oko dolaska, plaće i smještaja dogovarate direktno s poslodavcem.

Iskoristite nove odredbe koje vam omogućuju zapošljavanje u Švicarskoj od 1. 1.2022.

Važno! 〉 〉 〉  Neka polja u donjem formularu nisu obavezna , ali što više polja ispunite, to ćete olakšati odabir za vaše potencijalno radno mjesto.
Obavezno je poslati kopiju vaše osobne iskaznice (ID) ili putovnice, na kojoj se vidi vaše ime i prezime te vaša fotografija. To može preslikati i običnim telefonom, ali je važno da slika bude vidljiva.

Bilo bi dobro da dodate vaš životopis sa slikom (CV, Lebenslauf) kao PDF ili Word-dokument.
Ukoliko imate neku svjedodžbu ili diplomu neke poljoprivredne škole ili položene neke ispite za rad s poljoprivrednom mehanizacijom, to svakako priložite ili upišite u formular. Poželjno je da dodate i neke druge kvalifikacije, karakteristike, koje vam je izdao dodadašnji poslodavac i da navedete dosadašnje iskustvo.

Važno! 〉 〉 〉  U donjem polju formulara (Nekoliko riječi o meni…) možete napisati nekoliko riječi o sebi; što ste radili do sada, što znate raditi, u čemu imate iskustva… Poželjno je da napišete i ono što biste željeli / mogli raditi na budućem poslu. Budući da neki poslovi na poljoprivredi iziskuju i određene preduvjete, napište i koliko ste visoki/teški.

    Nije nužno, ali  je prednost ako znate njemački jezik. U formularu odaberite stupanj poznavanja jezika.

Poželjno je da pošaljete životopis / CV, ako nemate spremno, ostavite prazno.
Pošaljite, ako imate, neku kopiju (sliku) Diplome / Svjedodžbe / Certifikati
Odaberite i pošaljite ako imate neku potvrdu o dosadašnjem zaposlenju (karakteristike, kvalifikacije) / Arbeitszeugnis
OBAVEZNO morate poslati kopiju (sliku) osobne iskaznice (ID) ili putovnice, gdje se vidi ime i prezime i vaša slika.
Odredbe i uvjeti
Izjava o zaštiti podataka i izjava o suglasnosti


Ova izjava o zaštiti podataka ("izjava o zaštiti podataka") navodi koje se vrste osobnih podataka mogu bilježiti, pohranjivati ​​i obrađivati ​​u procesu prijave i zapošljavanja. U kontekstu ove izjave o zaštiti podataka, osobni podaci označavaju sve podatke koji se odnose na vas kao osobu.

1. Prihvaćanjem ovih pravila o privatnosti u nastavku, suglasni ste da će se vaši osobni podaci obrađivati ​u skladu s postupcima navedenim u ovoj politici privatnosti. Prikupljamo vaše sljedeće osobne podatke ("osobni podaci"):
• Osobni podaci: prikupljamo vaše ime, adresu, podatke za kontakt te vaše profesionalno iskustvo i znanje.

2. Vaše osobne podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe:
• Proces prijave i zapošljavanja: Vaše osobne podatke šaljemo agenciji za posredovanje posla. Agencija podatke koristi za postupak odabira i za komunikaciju s vama. Osim toga, koristi ih kako bi vam ponudili druge pozicije tijekom razdoblja u kojem su vaši podaci pohranjeni. Vaš pristanak je pravni temelj za obradu podataka.
• Pohrana podataka: Nakon godine u kojoj završava vaš proces prijave, agencija će pohraniti vaše osobne podatke još tri godine.
• Voditelj obrade podataka je stručna, profesionalna švicarska agencija s dugogodišnjim iskustvom.
• Primatelj podataka: Vaše podatke agencija možete proslijediti njihovim klijentima (poslodavci) u svrhu potencijalnog zaposlenja.

3. Vaša prava: Možete putem elektronske pošte (e-mail) zatražiti informacije o svojim osobnim podacima u bilo koje vrijeme. Osim toga, imate pravo na ispravak netočnih podataka i brisanje vaših podataka. Molimo pošaljite relevantne izjave na adresu navedenu u odjeljku "Podaci za kontakt" u nastavku.

4. Pravo na opoziv izjave o suglasnosti: Vaš pristanak je dobrovoljan. Možete ga opozvati u bilo kojem trenutku bez ikakvih nedostataka za vas. Opoziv ove izjave privole ne utječe na zakonitost obrade vaših osobnih podataka prije izdavanja opoziva.

5. Ova web-stranica namijenjena je osobama koje imaju hrvatsko državljanstvo te time stječu pravo na traženje zaposlenja u Švicarskoj. Ova stranica koristi hrvatski jezik i podrazumjeva se da korisnici ove stranice poznaju hrvatski jezik te da mogu komunicirati na hrvatskom jeziku (npr. samostalno ispuniti formular). Ovu web stranicu (swiss-job.com) treba smatrati kao sponu i platformu za komunikaciju između tražitelja posla i agencije za zapošljavanje. Slanjem ovog formulara suglasni ste da ova platforma proslijedi vaš zahtjev agenciji u svrhu pronalkaženja adekvatnog posla. Sva buduća korespondencija i administrativni poslovi obavljaju se isključivo između agencije i tražitelja posla.

6. Podaci za kontakt: info@swiss-job.com