Da bismo mogli vidjeti ima li neko slobodno mjesto za vas, trebate ispuniti ovaj formular. Molimo vas da unesete točne i precizne podatke , tako ćete agenciji olakšati posao pri pronalaženju adekvatnog posla. Svakako navedite broj telefona na koji vas agencija može kontaktirati.

Nisu vam potrebna novčana sredstva, jer brigu oko smještaja i hrane preuzima poslodavac, a svu “papirologiju” oko dozvola, smještaja, osiguranja i ostalo rješava agencija.  Plaća je odlična, a možete početi već za nekoliko dana.

Prije nego ispunite ovaj formular, pročitajte upute pri dnu stranice.

Poželjno je da pošaljete životopis / CV. Ako ne pošaljete životopis, onda bar u prethodnu rubriku upišite što znate raditi i što ste radili do sada.
Pošaljite kopiju (sliku) Diplome / Svjedodžbe / Certifikati. Sliku možete napraviti i mobitelom.
Odaberite i pošaljite ako imate neku potvrdu o dosadašnjem zaposlenju (karakteristike, kvalifikacije) / Arbeitszeugnis
Ako želite, možete poslati kopiju (sliku) osobne iskaznice (ID) ili putovnice, gdje se vidi ime i prezime i vaša slika. Sliku možete napraviti i mobitelom.
Odredbe i uvjeti
Izjava o zaštiti podataka i izjava o suglasnosti


Ova izjava o zaštiti podataka ("izjava o zaštiti podataka") navodi koje se vrste osobnih podataka mogu bilježiti, pohranjivati ​​i obrađivati ​​u procesu prijave i zapošljavanja. U kontekstu ove izjave o zaštiti podataka, osobni podaci označavaju sve podatke koji se odnose na vas kao osobu.

1. Prihvaćanjem ovih pravila o privatnosti u nastavku, suglasni ste da će se vaši osobni podaci obrađivati ​u skladu s postupcima navedenim u ovoj politici privatnosti. Prikupljamo vaše sljedeće osobne podatke ("osobni podaci"):
• Osobni podaci: prikupljamo vaše ime, adresu, podatke za kontakt te vaše profesionalno iskustvo i znanje.

2. Vaše osobne podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe:
• Proces prijave i zapošljavanja: Vaše osobne podatke šaljemo agenciji za posredovanje posla. Agencija podatke koristi za postupak odabira i za komunikaciju s vama. Osim toga, koristi ih kako bi vam ponudili druge pozicije tijekom razdoblja u kojem su vaši podaci pohranjeni. Vaš pristanak je pravni temelj za obradu podataka.
• Pohrana podataka: Nakon godine u kojoj završava vaš proces prijave, agencija će pohraniti vaše osobne podatke još tri godine.
• Voditelj obrade podataka je stručna, profesionalna švicarska agencija s dugogodišnjim iskustvom.
• Primatelj podataka: Vaše podatke agencija možete proslijediti njihovim klijentima (poslodavci) u svrhu potencijalnog zaposlenja.

3. Vaša prava: Možete putem elektronske pošte (e-mail) zatražiti informacije o svojim osobnim podacima u bilo koje vrijeme. Osim toga, imate pravo na ispravak netočnih podataka i brisanje vaših podataka. Molimo pošaljite relevantne izjave na adresu navedenu u odjeljku "Podaci za kontakt" u nastavku.

4. Pravo na opoziv izjave o suglasnosti: Vaš pristanak je dobrovoljan. Možete ga opozvati u bilo kojem trenutku bez ikakvih nedostataka za vas. Opoziv ove izjave privole ne utječe na zakonitost obrade vaših osobnih podataka prije izdavanja opoziva.

5. Ova web-stranica namijenjena je osobama koje imaju hrvatsko državljanstvo te time stječu pravo na traženje zaposlenja u Švicarskoj. Ova stranica koristi hrvatski jezik i podrazumjeva se da korisnici ove stranice poznaju hrvatski jezik te da mogu komunicirati na hrvatskom jeziku (npr. samostalno ispuniti formular). Ovu web stranicu (swiss-job.com) treba smatrati kao sponu i platformu za komunikaciju između tražitelja posla i agencije za zapošljavanje. Slanjem ovog formulara suglasni ste da ova platforma proslijedi vaš zahtjev agenciji u svrhu pronalkaženja adekvatnog posla. Sva buduća korespondencija i administrativni poslovi obavljaju se isključivo između agencije i tražitelja posla.

6. Podaci za kontakt: info@swiss-job.com

Radnici u gastronomiji i ugostiteljstvu

Tražimo kvalificirane radnike (m/ž) za rad u gastronomiji i ugostiteljstvu (kuhar, konobar, šef kuhinje, pomoćni kuhari, priučeni konobari, šef servisa, slastičari, pizzaiolo, ali i recepcioneri, sobarice…). Poželjno je znati njemački jezik, stručnost, a poželjno je i da imate radnog iskustva, ali NIJE UVJET. Svakako ispunite priloženi formular, da vidimo možemo li pronaći neki posao za vas. 


NUDIMO

  • Atraktivna primanja, za školovani personal odlična plaća
  • Mogućnost dodatnih nagrada i bonusa
  • Osiguran smještaj, prehrana i radna odjeća na teret poslodavca
  • Edukaciju i uvođenje u posao pri zapošljavanju
  • Mogućnost napredovanja i dodatnog usavršavanja
  • Timski rad, dinamično i stabilno poslovno okruženje

Često nam se javljaju ljudi koji kažu kako bi došli raditi u Švicarsku, ali nemaju neku ušteđevinu, neki kapital, koji im je potreban dok ne počinju stizati redovita primanja. Kod gastronomije je to puno lakše nego kod drugih zanimanja. Obično hoteli i restorani imaju predviđen smještaj za personal, a u većini slučajeva je riješena i prehrana. Naravno da na taj način možete uštediti dovoljno novaca jer su plaće jako dobre, a za smještaj i hranu izdvajate jako malo.

Konkretno, dovoljno je da se javite formularom i navedete koji posao želite raditi. Svu ostalu “papirologiju” i brigu oko smještaja, dozvola, osiguranja i ostalu administraciju rješava agencija. Nakon telefonskog razgovora, kad vam agencija potvrdi da ima posao za vas, dolazite u Švicarsku i odmah počinjete probni rad (dva-tri dana). Ako zadovoljite vašim radom, ostajete raditi. Dakle, vi morate samo platiti kartu za Švicarsku. Na primjer, karta vlakom ili busom od Zagreba do Züricha može se dobiti za manje od 100 franaka. Sve ostale stvari rješava agencija.

Važno! 〉 〉 〉  Neka polja u donjem formularu nisu obavezna , ali što više polja ispunite, to ćete olakšati odabir za vaše potencijalno radno mjesto.

Bilo bi dobro da dodate vaš životopis sa slikom (CV, Lebenslauf) kao PDF ili Word-dokument ili Svjedodžbu ili diplomu škole ili položene neke ispite, to svakako priložite ili upišite u formular.

Važno! 〉 〉 〉  U donjem polju formulara (Nekoliko riječi o meni…) možete napisati nekoliko riječi o sebi; što ste radili do sada, što znate raditi, u čemu imate iskustva.

Facebook
Twitter
LinkedIn