Baumaschinist / Allrounder

Aufgaben

Als Maschinist sind Sie verantwortlich für den fachmännischen und wirtschaftlichen Einsatz ihrer Maschine inklusiv der sauberen Rapportierung. Dazu gehört, dass Sie die Maschine regelmässig reinigen und auf Wartungsarbeiten prüfen. Bei niedrigem Maschineneinsatz helfen Sie Ihren Arbeitskollegen bei allen anderen Strassen- und Tiefbauarbeiten mit.

Unsere Anforderungen

Abgeschlossene Ausbildung oder Erfahrung als / zum Maschinist von Vorteil, Mehrjährige Erfahrung im Führen von Raupen- und Pneubagger bis zu 30t.
Selbständige Arbeitsweise, gutes Deutsch in Wort und Schrift. Führerschein Kat. B zwingend.

Građevinski strojar / Allrounder

Opis posla

Kao strojar, odgovorni ste za profesionalnu i ekonomičnu upotrebu vašeg stroja, uključujući čisto izvješćivanje. To uključuje redovito čišćenje stroja i provjeru održavanja. Kad se strojevi malo koriste i nisu u pogonu, pomažete svojim kolegama u svim ostalim cestovnim i građevinskim poslovima.

Naši zahtjevi

Završena obuka ili iskustvo strojara je prednost, višegodišnje iskustvo u upravljanju bagera gusjeničara ili bagera s gumenim kotačima do 30t. Samostalan način rada, dobar pisani i govorni njemački jezik. Obavezna vozačka dozvola B kategorije.

 

Važno! 〉 〉 〉  Neka polja u donjem formularu nisu obavezna , ali što više polja ispunite, to ćete olakšati odabir za vaše potencijalno radno mjesto.
Obavezno je poslati kopiju vaše osobne iskaznice (ID) ili putovnice, na kojoj se vidi vaše ime i prezime te vaša fotografija. To može preslikati i običnim telefonom, ali je važno da slika bude vidljiva.

Bilo bi dobro da dodate vaš životopis sa slikom (CV, Lebenslauf) kao PDF ili Word-dokument.
Svjedodžbu ili diplomu škole ili položene neke ispite, to svakako priložite ili upišite u formular. Poželjno je da dodate i neke druge kvalifikacije, karakteristike, koje vam je izdao dosadašnji poslodavac i da navedete dosadašnje iskustvo.

Važno! 〉 〉 〉  U donjem polju formulara (Nekoliko riječi o meni…) možete napisati nekoliko riječi o sebi; što ste radili do sada, što znate raditi, u čemu imate iskustva.

    Morate znati njemački jezik. U formularu odaberite stupanj poznavanja jezika.

Poželjno je da pošaljete životopis / CV. Po mogućnosti tzv. Europass.
Pošaljite kopiju (sliku) Diplome / Svjedodžbe / Certifikati
Odaberite i pošaljite ako imate neku potvrdu o dosadašnjem zaposlenju (karakteristike, kvalifikacije) / Arbeitszeugnis
Pošaljite kopiju (sliku) osobne iskaznice (ID) ili putovnice, gdje se vidi ime i prezime i vaša slika.
Odredbe i uvjeti
Izjava o zaštiti podataka i izjava o suglasnosti


Ova izjava o zaštiti podataka ("izjava o zaštiti podataka") navodi koje se vrste osobnih podataka mogu bilježiti, pohranjivati ​​i obrađivati ​​u procesu prijave i zapošljavanja. U kontekstu ove izjave o zaštiti podataka, osobni podaci označavaju sve podatke koji se odnose na vas kao osobu.

1. Prihvaćanjem ovih pravila o privatnosti u nastavku, suglasni ste da će se vaši osobni podaci obrađivati ​u skladu s postupcima navedenim u ovoj politici privatnosti. Prikupljamo vaše sljedeće osobne podatke ("osobni podaci"):
• Osobni podaci: prikupljamo vaše ime, adresu, podatke za kontakt te vaše profesionalno iskustvo i znanje.

2. Vaše osobne podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe:
• Proces prijave i zapošljavanja: Vaše osobne podatke šaljemo agenciji za posredovanje posla. Agencija podatke koristi za postupak odabira i za komunikaciju s vama. Osim toga, koristi ih kako bi vam ponudili druge pozicije tijekom razdoblja u kojem su vaši podaci pohranjeni. Vaš pristanak je pravni temelj za obradu podataka.
• Pohrana podataka: Nakon godine u kojoj završava vaš proces prijave, agencija će pohraniti vaše osobne podatke još tri godine.
• Voditelj obrade podataka je stručna, profesionalna švicarska agencija s dugogodišnjim iskustvom.
• Primatelj podataka: Vaše podatke agencija možete proslijediti njihovim klijentima (poslodavci) u svrhu potencijalnog zaposlenja.

3. Vaša prava: Možete putem elektronske pošte (e-mail) zatražiti informacije o svojim osobnim podacima u bilo koje vrijeme. Osim toga, imate pravo na ispravak netočnih podataka i brisanje vaših podataka. Molimo pošaljite relevantne izjave na adresu navedenu u odjeljku "Podaci za kontakt" u nastavku.

4. Pravo na opoziv izjave o suglasnosti: Vaš pristanak je dobrovoljan. Možete ga opozvati u bilo kojem trenutku bez ikakvih nedostataka za vas. Opoziv ove izjave privole ne utječe na zakonitost obrade vaših osobnih podataka prije izdavanja opoziva.

5. Ova web-stranica namijenjena je osobama koje imaju hrvatsko državljanstvo te time stječu pravo na traženje zaposlenja u Švicarskoj. Ova stranica koristi hrvatski jezik i podrazumjeva se da korisnici ove stranice poznaju hrvatski jezik te da mogu komunicirati na hrvatskom jeziku (npr. samostalno ispuniti formular). Ovu web stranicu (swiss-job.com) treba smatrati kao sponu i platformu za komunikaciju između tražitelja posla i agencije za zapošljavanje. Slanjem ovog formulara suglasni ste da ova platforma proslijedi vaš zahtjev agenciji u svrhu pronalkaženja adekvatnog posla. Sva buduća korespondencija i administrativni poslovi obavljaju se isključivo između agencije i tražitelja posla.

6. Podaci za kontakt: info@swiss-job.com